Your Data, Smart

Español | English | Català

BI Integral


1. Reconeixement
Els nostres enginyers realitzen entrevistes amb el personal de l'empresa a fi de comprendre correctament els objectius, composició, operatòria normal, abast i desafiaments de cada àrea involucrada.
4. Capacitació
Un cop desenvolupat l'entorn dedicat a l'empresa es realitzaran les capacitacions pertinents perquè el personal pugui treure el màxim profit de la nostra plataforma.
2. Relevamiento
Es realitzen reunions tècniques amb el personal associat al projecte per assolir un profund coneixement de la seva operatòria. Els nostres enginyers de dades analitzen la informació disponible per tal d'establir els processos necessaris per aconseguir una solució d'Intel-ligència de Negocis integral a la mida de cada empresa.
5. Mineria de Dades
Un cop finalitzat el projecte de capacitació i desenvolupament, els nostres científics de dades són posats a disposició del negoci per realitzar una profunda anàlisi utilitzant les últimes tecnologies d'estadístiques e intel-ligència artificial per detectar patrons, segmentar clients, predir esdeveniments i optimitzar processos amb la consegüent disminució de costes i augment de beneficis.
3. Desenvolupament
Els nostres experts en Business Intelligence generen un node sobre la plataforma de BIART integrant la informació pròpia del client.
Sobre el mateix es crearan mètriques, reports, taulers de control i alertes essencials per al negoci.