Your Data, Smart

Español | English | Català

Art amb les seves Dades

BIART està integrat per un grup d'especialistes decidits a proveir un servei de Business Intelligence a la mida de cada empresa.

Motivats per la idea que aquesta solució pot i ha d'estar a l'abast de tots, oferim una robusta plataforma d'anàlisi de dades que ofereix la possibilitat de visualitzar d'una manera senzilla, rápida i eficaç la informació associada a l'operatòria natural del seu negoci.

El nostre objectiu principal és aconseguir incloure a cada empresa dins d'aquesta plataforma, permetent així incorporar a la mateixa els beneficis que la tecnologia d'Intel-ligència de Negocis atorga gairebé amb exclusivitat a les grans corporacions.

Visualitzant la seva informació a través de la plataforma BIART els clients seran capaços de prendre plena percepció del seu estat actual, com va ser el procés per arribar-hi i finalment cap a on es dirigeix.

Visió

La nostra visió és que totes i cadascuna de les empreses tinguin accés a la possibilitat de gestionar les seves dades de manera altament senzilla i professional més enllà de la seva envergadura.

Missió

La nostra missió és assolir que tota companya que ens convoqui, sense importar la seva mida, generi una percepció sobre ella mateixa tant millor que li permeti prendre les decisions pertinentes per céixer fins a on consideri necessari.